Slaba karma

Slaba karma - David Safier | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Safier
DIMENZIJA
9,66 MB
IME DATOTEKE
Slaba karma.pdf
ISBN
3764093584308

OPIS

Največja želja TV-voditeljice Kim Lange je bila prestižna nagrada nemške televizije. Zdaj jo zmagoslavno drži v rokah, škoda le, da jo še istega večera pokončajo razbitine ruske vesoljske postaje. V onstranstvu Kim spozna, da si je v življenju nabrala veliko slabe karme. Račun hitro sledi. Znajde se v zemeljski luknji s šestimi nogami, tipalkami in zares debelo zadnjico. Postala je mravlja! Toda Kim ne mika, da bi odslej vlačila naokoli drobtinice hrane. Poleg tega ne more dopustiti, da se njen mož tolaži z novo družico. Kaj ji preostane? Obstaja le en izhod – zbrati mora dovolj dobre karme in se povzpeti po reinkarnacijski lestvici!

izbriši | shrani. Slaba karma Melove hiše. Los Angeles, 21.03.2008, 13:41 | Posodobljeno pred 13 leti »Moj značaj najbolje opiše spremenljivo oblačno vreme s popoldanskimi nevihtami in razjasnitvijo,« se opiše priljubljeni napovedovalec vremena in novinar Robert Erjavec.

To so posledice naših dejanj, dobrih ali slabih. Se pravi, če opravljamo dobra dela se nam vrača dobro, če pa opravljamo slaba dela, pa se nam vrača slabo.

POVEZANE KNJIGE