Slaba karma

Slaba karma - David Safier | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Safier
DIMENZIJA
10,44 MB
IME DATOTEKE
Slaba karma.pdf
ISBN
4391248907810

OPIS

Največja želja TV-voditeljice Kim Lange je bila prestižna nagrada nemške televizije. Zdaj jo zmagoslavno drži v rokah, škoda le, da jo še istega večera pokončajo razbitine ruske vesoljske postaje. V onstranstvu Kim spozna, da si je v življenju nabrala veliko slabe karme. Račun hitro sledi. Znajde se v zemeljski luknji s šestimi nogami, tipalkami in zares debelo zadnjico. Postala je mravlja! Toda Kim ne mika, da bi odslej vlačila naokoli drobtinice hrane. Poleg tega ne more dopustiti, da se njen mož tolaži z novo družico. Kaj ji preostane? Obstaja le en izhod – zbrati mora dovolj dobre karme in se povzpeti po reinkarnacijski lestvici!

Mladenič je vstopil na avtobus, da bi dekletu izmuznil torbico, a je voznik avtobusa poskrbel za to, da je dobil, kar je iskal. Tristo kosmatih! Naš portal je zaznal, da video posnetek ne deluje.

Los Angeles, 21.03.2008, 13:41 | Posodobljeno pred 13 leti »Moj značaj najbolje opiše spremenljivo oblačno vreme s popoldanskimi nevihtami in razjasnitvijo,« se opiše priljubljeni napovedovalec vremena in novinar Robert Erjavec. Strinja se s tezo, da vreme tudi sicer vpliva na ljudi.

POVEZANE KNJIGE