Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije

Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije - Darinka Kobal | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Kobal
DIMENZIJA
6,87 MB
IME DATOTEKE
Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije.pdf
ISBN
1390833348422

OPIS

Srce Slovenije povezuje območje občin v t. i. obljubljanskem pasu ter vse do Zasavja in Radeč. To blagovno znamko, ki postaja sinonim za srčnost ljudi, kakovost bivanja in raznolikost ponudbe na območju od kamniških planin do dolenjskega hribovja ter od vzhodnih obronkov Ljubljane do prvih posavskih ravnic, upravlja Center za razvoj Litija, v sodelovanju z njim pa je nastala tudi slikanica o vrabčku Čiviju.Radovedni vrabček Čivi želi spoznati Srce Slovenije in zato obišče devet zanimivih krajev – Vače, Moravče, Lukovico, Kamnik, Dol pri Ljubljani, Šmartno, Radeče, Zagorje in Litijo. Na poti spozna nove prijatelje, ki mu pripovedujejo že skoraj pozabljene zgodbe iz teh krajev ter predstavijo stare običaje in druge zanimivosti. Knjižica je namenjena zlasti učencem in učiteljem v četrtem in petem razredu osnovne šole, in to ne le tistim iz Srca Slovenije, temveč tudi drugim, ki želijo spoznati te kraje. Brez dvoma pa jo bodo radi vzeli v roke tudi odrasli, ki tod bodisi živijo ali so s Srcem Slovenije povezani kako drugače.

februarja 2010 v Osnovni šoli Janka Kersnika na Brdu pri Lukovici.Knjižica je nastala v sodelovanju s Centrom za razvoj Litija, ki je upravljalec blagovne znamke Srce Slovenije. Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije, 2010. Predstavitveni letak podjetja, 2010.

marca 2018, smo v večnamenski dvorani na Dvoru imeli predstavitev slikanice Radovedni vrabček. Ponosno lahko povemo, da je ilustrator omenjene slikanice naš domačin in tudi član Kulturnega društva Dvor, Rožle M Razstava likovnih del dijakinj in dijakov slovenskih gimnazij, srednjih in poklicnih šol, Zavod Republike Slovenije za šolstvo, december 1999 - junij 2000 2000 1/1 Radovedni medvedek je pravljica o medvedku, deklici in trenutku, ki je pravljico spremenil v resnično zgodbo.

POVEZANE KNJIGE