Mačke

Mačke - Heather Dunphy | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Heather Dunphy
DIMENZIJA
11,77 MB
IME DATOTEKE
Mačke.pdf
ISBN
8571208014437

OPIS

Za mačke pogosto velja, da so samotarke in da jih je težko razumeti.A če ne veste, na kaj morate biti pozorni, boste ugotovili, da imajo svoj »skrivni jezik«, ki temelji na mimiki, telesnih položajih in glasovih. Njihov jezik vsebuje veliko neznatnih, a vendar pomembnih odtenkov in se močno razlikuje od človeške govorice. Kljub vsemu se ga lahko naučimo in razumemo.Ta izjemni priročnik vam pokaže, kako prepoznati, kaj nam skušajo povedati naše kosmatinke, in razloži, kako one razumejo našo govorico telesa in poskuse sporazumevanja z njimi.Knjiga »Mačke« ima vse odgovore o teh skrivnostnih živalih, vsebuje pa tudi očarljive in osupljive vpoglede v mačje vedenje. V njej boste našli tudi praktične nasvete, podatke o splošnem zdravju in vedenjskih težavah. Najpomembnejše je, da razkrije, kako hitro in pravilno tolmačiti mačjo govorico – le tako bosta mačka in lastnik zadovoljna.

Na splošno lahko delimo mačje pasme v kratkodlake, s polkratko dlako in dolgodlake mačke. Ali veste, katere so najbolj znane pasme mačk in kaj razlikuje posamezne pasme? V našem magazinu za mačke lahko preberete zanimive ... Mačke tako pogosto tako do ljudi kot drugih živali izkazujejo veliko naklonjenost.

letom starosti. Purina ONE Senior 7+ poskrbi za zdrave kosti in sklepe ter idealno funkcijo srca in ledvic.

POVEZANE KNJIGE