Kako postaneš vampir

Kako postaneš vampir - Amy Gray | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amy Gray
DIMENZIJA
10,72 MB
IME DATOTEKE
Kako postaneš vampir.pdf
ISBN
5291593777913

OPIS

Dodamo paradižnik in sladko papriko, malo prepražimo, nato vsujemo drobtine, približno toliko, da popijejo tekočino, nekoliko popražimo, potem dolivamo vodo (2 do 3 x 1,5 dl. Kako postati vampir zanimanje mnogih mladih. Vampirji so nekdaj privlači ljudi s svojo skrivnost, neopoznannostyu in njihove zmogljivosti.

Obrni hrbet dolgočasju in minljivosti ter pokaži zobe povprečnosti. Avtorica v prvem delu priročnika sprva predstavi vse vrste vampirjev, nato pa bralca popelje skozi faze, ki so potrebne, da postaneš vrhunski vampir. Tako se lahko naučite vse - od tega, kako se spremeniti, priti iz kripte in poiskati polnoletnega varuha, pa vse do ustanavljanja svojega klana in sledenja vampirskim modnim smernicam. Naslov: Kako postaneš Vampir Naslov: Amy Gray Pobegni utesnjujočim mejam smrtnosti in si nadeni ogrinjalo božanskosti.

POVEZANE KNJIGE