Črni labod

Črni labod - Nassim Nicholas Taleb | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Nassim Nicholas Taleb
Črni labod.pdf

Kako se naličiti, ko se našemite v črnega laboda. Pustna ideja za ličenje odraslega, za katero ni potreben še zahteven kostum, saj bo vsakdo, ki si je ogledal film Črni labod, takoj vedel, kaj predstavljate.

Na novo realnost se bodo morali prilagoditi tako podjetniki in podjetja na mikro ravni kot tudi države in naddržavne organizacije na makro ravni. Napihljiva blazina ČRNI LABOD. Ta ogromna blazina Črni labod z obsegom kar 1,9 metra bo prava senzacija kjer koli se pojavite z njo! Izjemno vzdržljiva blazina z 0,30 mm vinilnim PVCjem zagotavlja lahkotnost in stabilnost na vodi, nanj lahko brez težav spravite kar 2-3 osebe. Toda na Leroya naredi vtis tudi nova balerina Lily.