Čez drn in strn

Čez drn in strn - Anka Rudolf | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anka Rudolf
DIMENZIJA
10,86 MB
IME DATOTEKE
Čez drn in strn.pdf
ISBN
6523638636355

OPIS

S knjigo Čez drn in strn je Anka Rudolf v osemnajstih pravljicah, pripovedkah in zgodbahvsebinsko predstavila širše območje Idrijskega, njegovih prebivalcev in njihovega načinaživljenja od najzgodnejših časov do današnjih dni. Vsebinsko zelo raznolike zgodbe so polnedomišljije in opisov raznotere človeške nravi. Knjigo bogatijo ilustracije Idrijčana, akademskegaslikarja Jurija Pfeiferja. Anka Rudolf (1965) o sebi pravi, da je presrečna,da živi v starem rudarskem mestu, kjer ima kajpočeti, med vedoželjnimi ljudmi, od katerih selahko uči. Veruje v sonce, vodo, zrak in poštenje ljudi. »Kot prava pohajačka in ljubiteljicanarave v srcu shranjujem slike o tem, kar vidim in doživim. Prav tja dodajam tudi zgodbe, kijih slišim ali izbrskam iz preteklosti − moje učiteljice. Ta malha se polni, in da se ne razpoči, jotu in tam odprem in delim.«

Za namemben vsakdan. 29.02.2012, 00.00. Kratek preizkus pohodniških smuči Čez nekaj dni ga je v prodajalni obiskalo otožno dekle.

Maratonu Kralja Matjaža - memorialu Mirana Časa spomnili našega dolgoletnega sodelavca. Čez drn in strn, Ljubljana, Slovenia. 507 všečkov · 11 oseb je bilo tu.

POVEZANE KNJIGE