Čez drn in strn

Čez drn in strn - Anka Rudolf | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anka Rudolf
DIMENZIJA
10,33 MB
IME DATOTEKE
Čez drn in strn.pdf
ISBN
7867389222944

OPIS

S knjigo Čez drn in strn je Anka Rudolf v osemnajstih pravljicah, pripovedkah in zgodbahvsebinsko predstavila širše območje Idrijskega, njegovih prebivalcev in njihovega načinaživljenja od najzgodnejših časov do današnjih dni. Vsebinsko zelo raznolike zgodbe so polnedomišljije in opisov raznotere človeške nravi. Knjigo bogatijo ilustracije Idrijčana, akademskegaslikarja Jurija Pfeiferja. Anka Rudolf (1965) o sebi pravi, da je presrečna,da živi v starem rudarskem mestu, kjer ima kajpočeti, med vedoželjnimi ljudmi, od katerih selahko uči. Veruje v sonce, vodo, zrak in poštenje ljudi. »Kot prava pohajačka in ljubiteljicanarave v srcu shranjujem slike o tem, kar vidim in doživim. Prav tja dodajam tudi zgodbe, kijih slišim ali izbrskam iz preteklosti − moje učiteljice. Ta malha se polni, in da se ne razpoči, jotu in tam odprem in delim.«

andrejs-19 februarja, 2021. Tujina (Video) Zgodovinska misija iskanja življenja v vesolju beleži prve uspehe: Robotski terenec NASE, imenovan Perservance Rover, je srečno pristal na Marsu. Čez drn in strn .

Fokus (Nes)pamet modernega človeka. andrejs-19 februarja, 2021.

POVEZANE KNJIGE