Živa groza

Živa groza - Varja Kališnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Varja Kališnik
DIMENZIJA
8,62 MB
IME DATOTEKE
Živa groza.pdf
ISBN
3074997756838

OPIS

Hudomušna pripoved o najstnici Živi, ki se ubada s tisočerimi težavami, zakuha marsikatero packarijo, zaradi tega trpi posledice. Tem posledicam ali kaznim se močno upira in tako čisto zaplete svoje življenje. Hudo ji je, dokler se ne nauči drugače ravnati. Šele potem se njeno življenje zapelje v smer užitka. Živa je takšna, kot so vse njene vrstnice, hrepeni po ljubezni, po tem, da bi bila sprejeta in da bi bila nekaj posebnega. Zato se na vse pretege trudi, da bi se to uresničilo. Pri tem se zgodi tudi marsikaj smešnega. Predvsem, ko se ukvarja s svojimi simpatijami. 

Facebook gives people the power to share... V Sloveniji smo priimke dobili v 16. stoletju.

Ampak ne glede na način življenja, je na koncu vedno smrt in ob njej je rojstvo - nov začetek, novo poglavje. Telo je brez pomena.

POVEZANE KNJIGE