Živa groza

Živa groza - Varja Kališnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Varja Kališnik
DIMENZIJA
6,77 MB
IME DATOTEKE
Živa groza.pdf
ISBN
8613163987174

OPIS

Hudomušna pripoved o najstnici Živi, ki se ubada s tisočerimi težavami, zakuha marsikatero packarijo, zaradi tega trpi posledice. Tem posledicam ali kaznim se močno upira in tako čisto zaplete svoje življenje. Hudo ji je, dokler se ne nauči drugače ravnati. Šele potem se njeno življenje zapelje v smer užitka. Živa je takšna, kot so vse njene vrstnice, hrepeni po ljubezni, po tem, da bi bila sprejeta in da bi bila nekaj posebnega. Zato se na vse pretege trudi, da bi se to uresničilo. Pri tem se zgodi tudi marsikaj smešnega. Predvsem, ko se ukvarja s svojimi simpatijami. 

Join Facebook to connect with Živa Groza and others you may know. Facebook omogoča ljudem deliti stvari z... Živa, o kateri piše Varja Kališnik v svoji knjigi, je najstnica, ki se ubada s tisočerimi težavami, zakuha marsikatero packarijo in zaradi tega trpi posledice.

Facebook; Twitter; LinkedIn; 0. Bolj, ko berem vsa ta pojasnila glede božičnice, 13.plače itd bolj sem zmedena.

POVEZANE KNJIGE