Vzpon Kitajske in propad kapitalističnega gospodarskega sveta

Vzpon Kitajske in propad kapitalističnega gospodarskega sveta - Minqi Li | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Minqi Li
DIMENZIJA
9,55 MB
IME DATOTEKE
Vzpon Kitajske in propad kapitalističnega gospodarskega sveta.pdf
ISBN
3841053762627

OPIS

pozna vzroke za preseljevanja azijskih nomadskih ljudstev, germanskih in slovanskih; Zemljevid Svet kapitala prinaša gospodarske vsebine iz globalnega in lokalnega okolja, finančnega in pravnega sveta, marketinga, prodaje in vodenja, borze in financ. Odkar se je pred več kot dvema desetletjema začel kitajski gospodarski vzpon je bila Kitajska v očeh Zahoda videna kot manufaktura sveta, katere glavna konkurenčna prednost je neomejena količina poceni delovne sile. O nas.

Gospodarski razvoj je postal geopolitična strategija in danes država s trgovino in investicijami agresivno širi vpliv po svetu. Kategorija: Podjetja Wed, 13 Jul 2016 08:00:00 +0200 Ljubljana - Kitajska vse bolj pogleduje v Evropo tako s prevzemi evropskih podjetij kot s pobudo nove svilne poti, s katero želi okrepiti vezi med Kitajsko, Bližnjim vzhodom in Evropo. Poznavalec Kitajske Bill Fischer, profesor na poslovni šoli IMD iz Lozane, glede uspeha svilne poti ni optimističen, a kljub temu napoveduje večji ... Peking - Desetletja si je Evropska unija na različne načine prizadevala prepričati partijsko vodstvo Kitajske, naj se pogumneje loti reform na vseh področjih.

POVEZANE KNJIGE