Spomini s potovanj

Spomini s potovanj - Henrik Neubauer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Henrik Neubauer
DIMENZIJA
5,73 MB
IME DATOTEKE
Spomini s potovanj.pdf
ISBN
6405541172025

OPIS

Vsem takim spominom pravimo spominki. To so spomini na dejanska doživetja, ne na fotografije ali posledica brskanja po tukajšnjih objavah. A ti spomini so le drobci oziroma zgodbice, kar je malenkost v primerjavi s tem, v kar so nas izoblikovale izkušnje na potovanjih.

... Knjiga, kjer se zapisi s potovanj po Braziliji, Etiopiji in Namibiji ... Listava albume, ki jih je prinesla s seboj in v katerih so nanizani spomini s potovanj, druženja s sodelavci, fotografije z imenitnimi potniki, denimo z nekdanjim papežem Janezom Pavlom II., pa čudovit medenjak v obliki letala ter pripis »volare, volare« (po italijansko letim, letim) ob sliki sebe v mladih letih, na kateri spominja na ... A tlas vaših spominov bo zbirka doživetij s potovanj, na katerih boste lahko uresničili svoje sanje.

POVEZANE KNJIGE