Predvidljivo nerazumni. Skrite sile, ki izoblikujejo naše odločitve

Predvidljivo nerazumni. Skrite sile, ki izoblikujejo naše odločitve - Dan Ariely | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dan Ariely
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Predvidljivo nerazumni. Skrite sile, ki izoblikujejo naše odločitve.pdf
ISBN
5031506263318

OPIS

Ljubezen do hčere, iznajdljivost in vztrajnost so jo v spletu okoliščin pripeljali v Slovenijo. Z zdajšnjim možem si je ustvarila družino in rodila še dve deklici.

Politiki in načrtovalci v povojni Ameriki so prišli do prepričanja, da so podobne, nevarne sile skrite tudi v ameriškem prebivalstvu. Smanjenje sile u neto preseku usled trenja u tarnoj ravni Trenjem se prenosi oko 40% sile u zavrtnju pre mesta maksimalnog slabljenja preseka rupom za spojna sredstva; Smanjenje sile pri proračunu montažnog nastavaka prema zadatoj sili N t Sila u I redu t 1 s,dop I N t,red N 0,4 n F Sila u II redu (ako je merodavan drugi red) suočava naše društvo, građane koji mogu kritički razmišljati i rješavati probleme u lokalnim zajednicama, na domaćoj i međunarodnoj sceni Donna Ogle (1992.) (trenerica RWCT programa) Znanje bez mogućnosti praktične primjene je isto kao kompjuter bez električne energije. Može da sadrži mnoštvo informacija, ali od Skok čez plot : dogaja se tudi boljšim : vsem nam, ki iščemo ljubezen, ki delamo napake, ki nas muči občutek krivde in ki kljub vsemu srčno želimo storiti tisto, kar je najbolje za vse, (Zbirka Ogledalo).

POVEZANE KNJIGE