Oprosti

Oprosti - Emily Bruce | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emily Bruce
DIMENZIJA
11,43 MB
IME DATOTEKE
Oprosti.pdf
ISBN
6838304303613

OPIS

Živali v tej zgodbi spoznavajo, da mora vsakdo kdaj reči 'oprosti'. Na srečo imajo vse ob sebi modre prijatelje, da jim pokažejo, kdaj in zakaj.

S svojimi slušatelji je celo uredil zbirko kratkih zgodb in zanjo napisal spremno besedo. To osvežujoče literarno dejstvo, ki mi je bilo doslej neznano, je v moj mali pisateljski ... »Oprosti, spet boš zardela do ušes, Povedal bom ti, kar ti gre.

Na srečo imajo vse ob sebi modre prijatelje, da jim pokažejo, kdaj in zakaj. Smem, hvala, oprosti V prvih dneh novega leta sem v nekem italijanskem časopisu prebrala, da je papež Frančišek (ko še ni bil papež Frančišek) v Argentini dolga leta vodil delavnice kreativnega pisanja. S svojimi slušatelji je celo uredil zbirko kratkih zgodb in zanjo napisal spremno besedo.

POVEZANE KNJIGE