Lov na diamantni prstan

Lov na diamantni prstan - Lauren Weisberger | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lauren Weisberger
DIMENZIJA
7,97 MB
IME DATOTEKE
Lov na diamantni prstan.pdf
ISBN
2277107644215

OPIS

Lahko pošljem tudi po pošti, a le ob predplačilu. Vabljeni, da si ogledate še druge moje oglase, izbire je veliko (obleke, knjige, dom, šport ipd.). Obiščita sejem in se potegujta za diamantni prstan.

To pomeni, da morate včasih počakati še malo, da naročite, vendar se vedno splača! Diamantni prstan Eternity z diamanti velikosti 1.5 mm v 14 ali 18 karatnem zlatu. Diamanti: 0.255 ct Ročno izdelan nakit izpod rok mladih ustvarjalcev z jasno vizijo - približati kvaliteten nakit vsakomur. Na vzorcu 89 moških in 107 žensk so ugotovili, da je za večino žensk diamantni prstan najbolj zaželeno ljubezensko darilo, medtem ko moški napačno domnevajo, da si lepši spol želi zgolj sladke besede ali ljubezenske serenade.

POVEZANE KNJIGE