Formule ljubezni

Formule ljubezni - Zoran Milivojević | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoran Milivojević
DIMENZIJA
10,33 MB
IME DATOTEKE
Formule ljubezni.pdf
ISBN
1318181428306

OPIS

FORMULE LJUBEZNI obravnavajo najpogostejše zmote in zablode o ljubezni ki uničevalno vplivajo na življenje in odnose večine ljudi:»ljubezen je smisel življenja«,»v pravi ljubezni ni konfliktov in jeze«,»v pravi ljubezni je spolnost izjemna«,»resnična ljubezen je brezpogojna «,»zares ljubite lahko le eno osebo v življenju«Avtor pronicljivo in natančno pojasni vse najpogostejše zmote pri odnosih med partnerji, zakonci in družinskimi člani. Knjiga je namenjena vsem, ki jih zanimajo medosebni in ljubezenski odnosi; vsem, ki se ljubiteljsko ali poklicno ukvarjajo s psihologijo oz. psihoterapijo ali spremljajo to področje; ter vsem, ki se želijo izogniti stresnim situacijam, kakršne povzročajo tovrstne zablode vsakodnevno in vsakomur.

This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic. Zoran Milivojevič je izdal kar nekaj uspešnih knjig - Čustva: Psihoterapija in razumevanje čustev, Formula ljubezni, Kako si ne uničiti življenja, ko iščemo pravo ljubezen, Igre, ki se jih igrajo narkomani: Transakcijska analiza problematičnega jemanja drog; Mala knjiga za velike starše: priročnik za vzgojo otrok. formule ljubezni med rezultati iskanja na spletu. REZULTATI ISKANJA: formule ljubezni < > Kupi v kompletu.

Book. This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic. O napačnih predstavah o ljubezni in trpljenju, ki jih prinašajo te zablode, smo se pogovarjali s psihoterapevtom dr.

POVEZANE KNJIGE