Dewey, maček iz mestne knjižnice

Dewey, maček iz mestne knjižnice - Vicki Myron, Bret Witter | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vicki Myron, Bret Witter
DIMENZIJA
7,45 MB
IME DATOTEKE
Dewey, maček iz mestne knjižnice.pdf
ISBN
8049176564549

OPIS

myron modrijan 2010 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Odvrženi mucek, ki so ga našli premraženega v knjižnem nabiralniku, je postal velika zvezda mestne knjižnice v Spencerju v Združenih državah Amerike, ki se je kmalu spremenila v turistično atrakcijo. Maček, katerega usoda je bila sprva zelo negotova, se je v hipu znašel v središču pozornosti.

The small library cat who touched the world. Slika na naslovnici knjige, je uradna fotografija svetovno znanega mačka, ki je kar precej let preživel v spencerski mestni knjižnici v Iowi. Dewey: Maček iz mestne knjižnice september 27, 2010 [Prispevek je bil predhodno objavljen v Knjižničarskih novicah] Navkljub načelni strokovni usmerjenosti rubrike Povabilo k branju, sem mnenja, da pravzaprav strokovne informacije same po sebi nimajo moči, da bi vlekle k napredku. V resnični zgodbi Dewey: maček iz mestne knjižnice spoznamo zavrženega mucka, ki svoj novi dom najde v spencerski mestni knjižnici (Iowa, ZDA).

POVEZANE KNJIGE