Zakladi Slovenije

Zakladi Slovenije - Matjaž Kmecl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matjaž Kmecl
DIMENZIJA
8,43 MB
IME DATOTEKE
Zakladi Slovenije.pdf
ISBN
1962343414209

OPIS

Zakladi Slovenije so naše najlepše in najpomembnejše naravne in kulturne znamenitosti ter bogata dediščina več kot tisočletnega človekovega bivanja na naših tleh.Misel, da so samo naši in se z njimi ne more pohvaliti noben še tako velik narod, nas navdaja s ponosom in veseljem.Zakladi Slovenije pa so tudi izjemna knjiga, ki od svojega prvega izida leta 1979 popisuje naša največja bogastva. Natanko 30 let potem sta se avtorja Matjaž Kmecl in Joco Žnidaršič ponovno vrnila h knjigi, ki je kot pomemben kulturni dosežek prejela Župančičevo nagrado. Čudovite fotografije razvajajo oči in dušo, slikovito in sveže besedilo splete mite, legende in resnične zgodbe v privlačno branje. Celotna knjiga neustavljivo vabi k odkrivanju naših lepot. Zato so Zakladi Slovenije najlepše vabilo na poti po Sloveniji.

Preverite, zakaj :). Zakladi Slovenije so (ne)informativna oddaja, ki na svojstven način podaja kritiko razmer v državi. Ugotovili smo namreč, da se zdajšnji situaciji lahko samo smejimo ali jočemo, in ker je smeh pol zdravja, sklenili, da če država propada, bodimo vsaj zdravi. Zakladi Slovenije d.o.o Bled, predstavitev lokacije in odpiralni čas.

... Narodni muzej Slovenije na skupni razstavi dvajseterice nacionalnih muzejev v Pekingu. Foto: Narodni muzej Slovenije Na tej mednarodni razstavi slovenski muzej sodeluje z razstavo Zakladi Narodnega muzeja Slovenije, izbrani predmeti pa odražajo kulturni in tehnološki razvoj ter politični položaj ali pa kažejo demografsko raznolikost slovenskega ozemlja skozi čas. SloveniasTreasures / Zakladi Slovenije.

POVEZANE KNJIGE