Ta zgodba

Ta zgodba - Alessandro Baricco | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alessandro Baricco
DIMENZIJA
12,6 MB
IME DATOTEKE
Ta zgodba.pdf
ISBN
2616622995788

OPIS

Ta spletna stran je last podjetja Prodaja in ... Chejeva zgodba vas gotovo popelje v vsa glavna mesta in znamenitosti - tu so očarljiva Havana in temperamentni Sanitago, čutni Trinidad, Chejeva Santa Clara, kavbojski Camaguey,… A to je le osnova, na kateri gradimo potovalna bistva … Hkrati pa je ta zgodba tudi pripoved o starših in otrocih, o medsebojnem razumevanju in nerazumevanju različnih poti, kar ima lahko izjemno podpirajoče ali pa uničujoče usodne posledice. V tem knjižnem delu je avtorica razgalila procese samozdravljenja.

| 21. avgust 2020 ob 15:24 Ljubljana - MMC RTV SLO Jakobu Aljažu se je uresničila ideja, da valjasta kovinska stavba z zastavico na vrhu Triglava predstavlja mejnik, ki označuje slovensko lastnino vrha ... Zgodba spremlja Richarda Gera v vlogi univerzitetnega profesorja, ki najde zapuščenega psa in ubogo izgubljeno žival posvoji.

POVEZANE KNJIGE