Sreča

Sreča - Fearne Cotton | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fearne Cotton
DIMENZIJA
10,27 MB
IME DATOTEKE
Sreča.pdf
ISBN
8560439508457

OPIS

Navdihujoče branje, ki bo z živimi barvami osvežilo vas življenjski pejsaž.Sreča, ti čudoviti topli sončni žarek. Obožujem to, ko se kar naenkrat pojaviš v mojem življenju in me presenetiš, ter to, kako se takrat razkadijo oblaki, meni pa se kotički ust privihajo navzgor.Fearne Cotton se zaveda, kako pomembna je sreča ter zakaj jo moramo iskati v vsakodnevnih stvareh. Odločena je, da bo pomagala razbiti tabu, ki spremlja duševno zdravje, ter v knjigi prvič iskreno spregovori o lastni bitki z depresijo in drobnih stvareh, zaradi katerih jo laže brzda, da se lahko še naprej podaja po poti proti dobremu. Knjiga vključuje strokovne nasvete ter je polna drobnih zamisli in praktičnih vaj, v katere se lahko vključite tudi sami. Vzemite v roke svinčnik in se s Fearne podajte na to zanimivo pot.

ed., sakaj letej obeden nemore ſuper ſtati ǀ Ta nar mozhneshi nej ſrezha im. ed., temuzh ſila ǀ Taletes pak bi rekal, nezh bulshiga nej, kakor srezha im.

Razlage sreče. Sreča pa je rasla in rasla, shodila in iz dneva v dan postajala vse bolj nasilnejša, da jo je Strežek komaj krotil. Če je le mogla, je stekla na cesto, strgala s sebe vso obleko in dirjala po vasi, ter se smejala z votlim in mrzlim smehom. Družinska sreča lahko krasi naš dom samostojno ali pa le pokriva tla pod večjimi okrasnimi rastlinami.

POVEZANE KNJIGE