Razmišljanja o življenju

Razmišljanja o življenju - Vlasta Nussdorfer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vlasta Nussdorfer
DIMENZIJA
6,12 MB
IME DATOTEKE
Razmišljanja o življenju.pdf
ISBN
8133944657289

OPIS

Razmišljanja o življenju ne dajejo odgovorov na vsa vprašanja; pomenijo le del tega, kar sem doživela, ugotovila in izkusila v letih dela in spoznavanja ljudi. Žal mnogih, ki živijo v nasilju, revščini, bolezni, in le redkih, ki jim je z vsem tem prizaneseno in so rojeni pod srečno zvezdo, kot radi rečemo.In vendar je življenje le kratko popotovanje od rojstva do smrti, za katero nikoli ne vemo, kdaj bo prišla in kako. Zato se velja zamisliti ob modrostih, večnih duhovnih načelih mislecev in modrecev, ki so življenje izkusili, se ob njem učili, tu pa so tudi prenekatera njihova spoznanja.- Vlasta Nussdorfer 

... Nauči nas, Gospod, da je mir pot do tistih globin resnice o sebi in o življenju, ki nam je mogoč tudi sredi današnjih okoliščin, sredi stanja današnjega sveta in življenja.

Poiskati moramo pot, ki nam bo pomagala prebroditi različne težave in bo na nas posijalo sončke. S tem namenom je nastal tudi ta prispevek, v katerem so zbrane nekatere (zame) najlepše misli o življenju. RAZMIŠLJANJA O VPRAŠANJIH OB IZTEKANJU ŽIVLJENJA Posvet, 26.

POVEZANE KNJIGE