Popolni priročnik za lajšanje bolečin na naraven način

Popolni priročnik za lajšanje bolečin na naraven način - Richard Thomas | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard Thomas
DIMENZIJA
7,15 MB
IME DATOTEKE
Popolni priročnik za lajšanje bolečin na naraven način.pdf
ISBN
2691726735179

OPIS

Simon Ašič 15,00 € Dodaj v košarico; POPOLNI PRIROČNIK ZA LAJŠANJE BOLEČIN NA NARAVEN NAČIN - Richard Thomas 10,00 € Dodaj v košarico; POPOLNI VODNIK DO NARAVNE LEPOTE - J.Fairley 10,00 € Dodaj v košarico; PORODNIŠKE OPERACIJE: I. del - Pavel ... Naprava za sproščanje s svetlobo in zvokom, ki vam pomaga zaspati in izboljša kakovost spanja na naraven način, brez zdravil.Ima 2 načina zvoka (ocean/ogenj) in utripajočo svetlobo, ki vodi ritem dihanja in spodbuja sprostitev, s čimer se upočasni metabolizem in telo se popolnoma umiri.Poleg tega ima časovnik in samodejni izklop ter priključek za slušalke, da ne moti okolice. PainGone Plus avtomatski stimulator/TENS je inovativne ter odobren medicinski pripomoček.

Avtorji Adriana Dolinar, Sanja Lončar, Katja Podergajs, Rajko &Scaronkarič. Namig meseca: šentjanževka - »prinašalka svetlobe« in najmočnejši antidepresiv z naših travnikov Šentjanževko se kot zdravilno rastlino uporablja že več kot dve tisočletji. Pripisovali so ji čudežne moči za zdravljenje ran, opeklin in za lajšanje bolečin, znano pa je tudi njeno delovanje na ženski hormonski sistem ter protivnetno in protibakterijsko delovanje. Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

POVEZANE KNJIGE