Poleti, poleti!

Poleti, poleti! - Vida Mokrin Pauer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vida Mokrin Pauer
DIMENZIJA
7,73 MB
IME DATOTEKE
Poleti, poleti!.pdf
ISBN
4748931853592

OPIS

July 10, 2017 · 33 m2 of pure satisfaction in the middle of paradise - Island Krk - Malinska - Rijeka - Croatia Zgodaj poleti in jeseni, ko ni ekstremnih temperatur, je vse lažje početi in tudi lahkotnejši smo. V kitajski tradicionalni medicini je pomembna ugotovitev, da se spomladi in poleti prebuja in dviga čista in sončna sila, to je energija jang, za jesen in zimo pa je značilna rast energije jin, to je hladna in pasivna sila. Poleti hladno, pozimi toplo: stropno hlajenje in gretje.

Bela hiša s svetovalcem, ki bo pomagal preganjati tehnološke monopole 10. Najbrž ste tudi vi v teh dneh, ko tičite doma, pomislili na dopust, na poletje ob morju. Kako bo videti vaša najljubša plaža, ki je bila še prejšnje poletje tako polna, da ste komaj našli svoj prostor pod soncem? Italijanski arhitekti iz biroja Obicua so našli rešitev: kupole za dva, ki omogočajo zasebnost in distanco. Splitsko sodišče je danes 26-letnega pomorščaka na prvi stopnji obsodilo na 40 let zapora, ker je zaradi nepremišljenega maščevanja januarja lani s streli iz brzostrelke v središču Splita umoril tri moške.

POVEZANE KNJIGE