Opica

Opica - Milan Đorđević | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Đorđević
DIMENZIJA
9,54 MB
IME DATOTEKE
Opica.pdf
ISBN
7909949921261

OPIS

Beograjski pesnik, pisatelj in esejist se z Opico, zbirko kratkih zgodb, prvič predstavlja v slovenščini. Na svoj inteligentno humorni, ironični ter tu in tam tudi samokritični način v svojih raznovrstnih zgodbah preigrava tranzicijske in postrancizijske, vojne in povojne ter literarne in paraliterarne teme. Sem tako spadajo njegove pisateljske dogodivščine s kolegi iz Slovenije, pa zgodba o voajerskem vojnem fotografu, ki je bil v glavo ustreljen v trenutku, ko je tudi sam pritisnil na svoj sprožilec, pa pretep iz političnih razlogov v Klubu književnikov itn.

Opica se najmanj ujema s: Tigrom in Prašičem. Poptropica, a virtual world for kids to travel, play games, compete in head-to-head competition, and communicate safely. Kids can also read books, comics, and see movie clips while they play. Kitajsko znamenje opica - Opica je najbolj muhasta med vsemi.

Samo tisti, katerih značilnosti se ujemajo med seboj, si bodo dobri partnerji. Tako se Opica najbolj in najmanj ujema z naslednjimi znamenji: Opica se najbolje ujema z: Bivolom in Zajcem.

POVEZANE KNJIGE