On tako, ona tako

On tako, ona tako - Jean Hannah Edelstein | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean Hannah Edelstein
DIMENZIJA
12,21 MB
IME DATOTEKE
On tako, ona tako.pdf
ISBN
8219735742339

OPIS

Ona je lepa, ker zna osrečiti druge tudi takrat, ko je sama žalostna. beer pong & bedroom producing contact: [email protected] 4 Tracks.

Zabavna, iskrena, resnična, uporabna in preprosta knjiga je to! Če vam že na prvem zmenku dovoli, da plačate polovico računa, pa če ste še tako neodvisna feministka, to gotovo ne vodi v dobro ljubezensko zvezo. In če sta včasih neverjetno strastno seksala, zdaj pa sta samo prijatelja, tudi to ne vodi do družinske blaženosti. V tej knjigi »dvojezična« Jean Hannah Edelstein »prevaja« ta jezik in načine izražanja, ki tako pogosto mešajo štrene v odnosih med sp On tako, ona tako V vašem brskalniku je verjetno onemogočen JavaScript. Jean Hannah Edelstein: On tako, ona tako Knjiga On tako, ona tako je vodnik za moderne ženske za razumevanje moških in obratno … Celoten opis Ona-on.com je uradno najboljši spoznavni servis za samske v Sloveniji (Raziskava Valicon, 2020) in najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (Naj Mobile App - WebSI Prvak, 2018).

POVEZANE KNJIGE