Najpametnejše živali sveta

Najpametnejše živali sveta - Sally Boysen, Deborah Custance | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Boysen, Deborah Custance
DIMENZIJA
4,65 MB
IME DATOTEKE
Najpametnejše živali sveta.pdf
ISBN
2022324479559

OPIS

Ta privlačna knjiga, ki jo je napisala ena od največjih strokovnjakinj na področju vedenja živali, seznani bralca z najnovejšimi in najpomembnejšimi raziskavami inteligentnega vedenja večine najpametnejših živali sveta.Večina ljudi je že slišala za inteligenco delfinov, slonov in človeku podobnih opic. Znana je tudi nekoliko posebna oblika inteligence mravelj in čebel. Obenem pa ostaja inteligenca živali še vedno precej skrivnostna. Kako vemo, katera žival je inteligentna in katera ni? Kako živali to lastnost uporabljajo? Vse to in še več najdemo v tej knjigi.Knjigo sestavlja sedem poglavij. V vsakem poglavju so opisane živalske vrste, ki so znane zaradi kakšne posebne spretnosti. Čudovite fotografije in nazorne skice prikazujejo poskuse in opazovanja, ki so jih znanstveniki izvedli z živalmi v naravi in v ujetništvu. Seznani nas z vrhunskimi znanstvenimi rezultati s področja, ki mora pritegniti vsakega ljubitelja narave.

Stopnja ogroženosti temelji na številnih dejavnikih, na stopnji ... Najpametnejše živali sveta - Sally Boysen Prevzem je možen v Ljubljani na Dolgem mostu. Ali po pošti V Afriki mu rečejo tudi črna smrt.

Temida1959. Iz ekipe 'Top 10s' Živali ogledov 55 dodan 23.

POVEZANE KNJIGE