Najpametnejše živali sveta

Najpametnejše živali sveta - Sally Boysen, Deborah Custance | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Boysen, Deborah Custance
DIMENZIJA
10,32 MB
IME DATOTEKE
Najpametnejše živali sveta.pdf
ISBN
5490829497058

OPIS

Ta privlačna knjiga, ki jo je napisala ena od največjih strokovnjakinj na področju vedenja živali, seznani bralca z najnovejšimi in najpomembnejšimi raziskavami inteligentnega vedenja večine najpametnejših živali sveta.Večina ljudi je že slišala za inteligenco delfinov, slonov in človeku podobnih opic. Znana je tudi nekoliko posebna oblika inteligence mravelj in čebel. Obenem pa ostaja inteligenca živali še vedno precej skrivnostna. Kako vemo, katera žival je inteligentna in katera ni? Kako živali to lastnost uporabljajo? Vse to in še več najdemo v tej knjigi.Knjigo sestavlja sedem poglavij. V vsakem poglavju so opisane živalske vrste, ki so znane zaradi kakšne posebne spretnosti. Čudovite fotografije in nazorne skice prikazujejo poskuse in opazovanja, ki so jih znanstveniki izvedli z živalmi v naravi in v ujetništvu. Seznani nas z vrhunskimi znanstvenimi rezultati s področja, ki mora pritegniti vsakega ljubitelja narave.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled videa. Email prejemnika* Sporočilo Tvoje ime* Tvoj email* Te živali so tudi zelo čustvene in izražajo sočutje.

New York, 21.06.2009, 10:36 | Posodobljeno pred 12 leti Želva Jonathan in maček Mischief sta dve izmed najstarejših živali na svetu. A se jima živali drugih vrst hitro približujejo. Slike najrazličnejših živali sveta.

POVEZANE KNJIGE