Mačke

Mačke - Heather Dunphy | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Heather Dunphy
DIMENZIJA
12,43 MB
IME DATOTEKE
Mačke.pdf
ISBN
8115204999248

OPIS

Za mačke pogosto velja, da so samotarke in da jih je težko razumeti.A če ne veste, na kaj morate biti pozorni, boste ugotovili, da imajo svoj »skrivni jezik«, ki temelji na mimiki, telesnih položajih in glasovih. Njihov jezik vsebuje veliko neznatnih, a vendar pomembnih odtenkov in se močno razlikuje od človeške govorice. Kljub vsemu se ga lahko naučimo in razumemo.Ta izjemni priročnik vam pokaže, kako prepoznati, kaj nam skušajo povedati naše kosmatinke, in razloži, kako one razumejo našo govorico telesa in poskuse sporazumevanja z njimi.Knjiga »Mačke« ima vse odgovore o teh skrivnostnih živalih, vsebuje pa tudi očarljive in osupljive vpoglede v mačje vedenje. V njej boste našli tudi praktične nasvete, podatke o splošnem zdravju in vedenjskih težavah. Najpomembnejše je, da razkrije, kako hitro in pravilno tolmačiti mačjo govorico – le tako bosta mačka in lastnik zadovoljna.

HITRA dostava - 24 urah, BREZPLAČNA dostava, AKCIJSKE cene, POPUST dobrodošlice in visoka KAKOVOST. Živalnik.si je spletni oglasnik za živali, opremo in hrano. Živalnik.si nastopa le kot posrednik med kupcem in prodajalcem in pomaga pri uporabniški izkušnji iskanja hišnega ljubljenčka, opreme ali hrane zanj.

Vedno več ljubiteljev mačk se odloča tudi za nakup takšnih in drugačnih praskalnikov, ki so znani tudi kot mačja drevesa, na katerih si mačka ... Mačke so v preteklosti pravzaprav imele vedno dve osnovni nalogi: odganjanje miši in kot hišne ljubljenčke. Na splošno lahko delimo mačje pasme v kratkodlake, s polkratko dlako in dolgodlake mačke.

POVEZANE KNJIGE