Ljubljana z nostalgijo

Ljubljana z nostalgijo - Darinka Kladnik | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Kladnik
DIMENZIJA
7,35 MB
IME DATOTEKE
Ljubljana z nostalgijo.pdf
ISBN
1033044771153

OPIS

4.1 Pomen retra in njegova povezava z nostalgijo 37 4.2 Uporaba retra v marketingu 39 4.3 Retro in avtenti ... Železniški navdušenci: še je čas za nostalgijo Na lokomotive se lahko tudi povzpnete, najstarejša - zelena lepotica SB 29.718, je še iz leta 1861. Železniški muzej se nahaja na Parmovi ulici v Ljubljani - v nekdanji kurilnici Šiška, ljubitelji velikih premikajočih se strojev pa prihajajo tja na ogled kar z vsega sveta. Odprta kuhinja: Z nostalgijo do prijateljice ...

Železniški muzej se nahaja na Parmovi ulici v Ljubljani - v nekdanji kurilnici Šiška, ljubitelji velikih premikajočih se strojev pa prihajajo tja na ogled kar z vsega sveta. Odprta kuhinja: Z nostalgijo do prijateljice ... Po kuhanju, ki smo ga kot vsak mesec opravili na BIC Ljubljana, odgovarjamo: »Da, nam je ušla marmelada, zato res pazljivo zatesnite.

POVEZANE KNJIGE