Kraljica sanj

Kraljica sanj - Chitra Banerjee Divakaruni | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chitra Banerjee Divakaruni
DIMENZIJA
6,7 MB
IME DATOTEKE
Kraljica sanj.pdf
ISBN
7567987295847

OPIS

Tri leta po enajstem septembru se je ameriška pisateljica indijskega rodu na svoj poetski in dramatičen način lotila te težke zgodbe. V njenih delih (The Mistress of Spices, Sister of My Heart in The Vine of Desire) so pogosto prisotni ženski liki, izkušnje priseljencev, bajke, magija in čaščenje drugačnosti. Tokrat nas zavrti v vznemirljiv odnos med materjo in hčerjo. Rakhi je mlada mati samohranilka, ki živi v Kaliforniji in poskuša na eni strani ohranjati stike s svojimi indijskimi koreninami, na drugi pa slediti svetu, ki neizogibno drvi v tranzicijo. Njena mati je indijska razlagalka sanj s prirojenim darom daljnovidnosti. Predaleč sta vsaka sebi, da bi našli skupno pot. »Sanje so kot telegram iz skritega sveta,« zapiše mati v svoj sanjski dnevnik in med njegovim branjem se pred Rakhi začnejo odpirati vrata mnogih skrivnosti. 

iz prvenca Življenje ni zločin !"KRALJICA SANJ"(Glasba: Dejvi Kotar / Tekst: Dejvi Kotar)ŽI... Roman o materi in hčeri, temnih družinskih skrivnostih in iskanju identitete, pa tudi o pomenu sanj, ki so brzojav iz skritega sveta in druge resničnosti. 346 strani | 14.3 x 23 cm | Mehka platnica Kraljica sanj je Jasnin prvi single, ki je nastal v sodelovanju z Andrejem Kraljem (besedilo in aranžma) ter s producentom Nikolo Klavžarjem.Besedilo:Ko gled... Razlaga sanj.

Izvor. Narodna in univerzitetna knjižnica (Obvezni izvod spletne publikacije) Pravice. Kraljica sanj Chitra Banerjee Divakaruni.

POVEZANE KNJIGE