Knjiga šumov

Knjiga šumov - Ivo Stropnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Ivo Stropnik
Knjiga šumov.pdf

To omogoča ta čudež branja," pravi letošnji Prešernov nagrajenec, pesnik in pisatelj Feri Lainšček, ki zase pravi, da je bil otrok vasi, širše skupnosti. Ivo Stropnik (1966), otroštvo in mladost v Ravnah pri Šoštanju; abs. študij slovenistike na FF v Ljubljani; od 1993 živi in ustvarja v Velenju; od leta 2000/2002 glavni in odgovorni urednik Velenjske knjižne fundacije ter umetniški in organizacijski vodja mednarodnega književnega festivala Lirikonfest Velenje (pobudnik in večletni organizator festivalnih literarnih prireditev, nagrad ... Knjiga, ki je pravzaprav tudi mehka igrača, ponuja veliko možnosti za branje s starši ali za samostojno raziskovanje, medtem ko otrok na trebuščku krepi svoje mišice.

ocene in poročila Stropnik, Ivo: Knjiga šumov. Založnik. Knjiga šumov, zadnji del Stropnikovega slovarjenjega peteroknjižja, bo v sodobni slovenski liriki prav gotovo odmevala s prizvenom vznemirljivosti in kljubovalnosti.