Duša

Duša - Stephenie Meyer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephenie Meyer
DIMENZIJA
10,14 MB
IME DATOTEKE
Duša.pdf
ISBN
9693559735569

OPIS

Pri ustvarjanju ga navdihujejo velikani umetnosti, ki so z nekaj črtami sporočili več kot drugi, ki so za to potrebovali na tone knjig in besed Duša dvojčica - mit ali resničnost Teorija o dušah dvojčicah je verjetno stara toliko, kolikor je staro človeštvo. O tovrstni povezavi med ljudmi sta pisala že Aristofan in tudi Platon v svojem znamenitem spisu Simpozij, ki ga je posvetil predvsem vprašanjem smisla in narave ljubezni in znanja, vedenja. Jesih Duša; Umetniška dela Duše Jesih preveva jasno prepoznavni slog geometrične abstrakcije ter poigravanje z iluzijo in zornimikoti.

Njena slikarska gesta ji odmerja edinstveno mesto med sodobnimi slovenskimi ustvarjalci, že dodobra pa jo jeopazil tudi tuji likovni trg, kjer vztrajno povečuje svojo prepoznavnost. Avtorica ustvarja dela v različnih, ne vedno klasičnih formatih. duša-e ž duša: ta greshna dusha im.

POVEZANE KNJIGE