Divji dinozavri

Divji dinozavri - Sara Ball | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Sara Ball
Divji dinozavri.pdf

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Že preučevanje prehranjevalnih navad in delovanja prebavil pri danes živečih živalih je zahtevno znanstveno delo. Toda znanstveniki raziskujejo tudi, kako so se prehranjevali dinozavri, ki so že davno izumrli, pred 65 milijoni let ali še prej.

Kitajci so menili, da so to zmajeve kosti, Evropejci pa so jih pripisovali velikanom in drugim bitjem, ki so umrla ob vesoljnem potopu.. Prvi dinozaver, ki so mu določili vrsto, je bil igvanodon, ki ga je leta 1822 odkril angleški geolog Gideon Mantell.Opazil je podobnosti med fosili in okostjem ... Dinozavri so bili vedno središče pozornosti in v tem filmu so skoraj izključni "igralci".