Čudežni vrt

Čudežni vrt - Pavel Čech | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Pavel Čech
Čudežni vrt.pdf

Knjiga Čudežni vrt ima vse odlike velikega ... Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli se že več let uspešno prijavlja na najrazličnejše lokalne, regionalne in evropske projekte. In tokrat ni bilo nič drugače: njihova prijava za Solidarnostni projekt 'Čudežni vrt' je zares prepričala projektno komisijo - projekt ni bil samo odobren, ampak je bil eden najbolje ocenjenih v tem prijavnem roku. Čudežni vrt je zbirka zgodb in pesmi, ki jih je Reichmanova ilustrirala v obdobju 45 let.

Jelka Reichman nam s svojimi ilustracijami že več kot štiri desetletja odpira vrata v svet čudežnega. Zdaj so nekatere najlepše končno zbrane v eni knjigi, v tej zlati knjigi Jelkinih podob. Čudežni vrt.