Brdo pri Kranju

Brdo pri Kranju - Lidija Slana | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lidija Slana
DIMENZIJA
7,17 MB
IME DATOTEKE
Brdo pri Kranju.pdf
ISBN
8584438169319

OPIS

Avtorica člankov o slovenskih gradovih, plemiških rodbinah in zemljiških gospostvih je pred leti že izdala monografijo Brdo pri Kranju (1996). Prav te dni pa je izšla še ena, istoimenska, a obsežnejša in slikovno bogatejša, v grofovski rdeči žametni opravi z zlato porezavo. V njej se sprehodi čez obsežen rodovnik graditeljev Brdskega gospostva, vse od Karantanije, Habsburžanov, preko kneza Karađorđeviča, socialistične Jugoslavije do samostojne Slovenije in leta 2008, ko je bil naš najbolje vzdrževani dvorecna očeh Evrope in sveta. Knjiga bo služila kot protokolarno darilo (z angleškim in nemškim povzetkom) in ni na prodaj.

5 in 6, ki vozita mimo.. Renesančni dvorec je dal začetku 16.

Dela, ki so se začela pred manj kot mesecem dni, tečejo v skladu s predvideno časovnico, so pojasnili v izbranem izvajalcu, podjetju Makro 5 gradnje. V teh dneh se začenjajo dela tudi na ... Brdo pri Kranju - MMC RTV SLO Preberi članek Vlada je na seji na Brdu pri Kranju sprejela odločitev, da se v ponedeljek za teden dni odprejo terase in vrtovi gostinskih lokalov v JV regiji in Posavju, obe sta v t.

POVEZANE KNJIGE