Zgodbe iz Venezuele

Zgodbe iz Venezuele Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,15 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Venezuele.pdf
ISBN
3590480886365

OPIS

beremo knjige! Venezuelske emigrantke v Čilu: "To je smrt, ki je nikoli zares ne preboliš ... Moje države ni več." Življenjske zgodbe mladih Venezuelk, ki so zaradi nevzdržnih razmer v nesojenem socialističnem paradižu emigrirale v Čile, do obisti razgaljajo absurdne laži venezuelske državne propagande, nad katero so se navdušili tudi nekateri lahkoverni in idealistični levičarji v Sloveniji. Adrijana iz Venezuele, kjer vrček piva stane 40 centov.

Propad elektroenergetskega sektorja v državi so videli kot »prelomni dogodek«, ki bi »verjetno vplival na javne nemire na način, kot ga ne bi mogla nikoli doseči ... Trenutno se poleti iz Evrope v Caracas gibljejo med 750 - v povprečju 800 evri - in v turistični sezoni še več. Če znotraj Venezuele ne želimo leteti z manjšim letalom, se lahko odločimo za nočni avtobus spalnik, ki je poceni.

POVEZANE KNJIGE