V divjino

V divjino - Erin Hunter | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erin Hunter
DIMENZIJA
8,53 MB
IME DATOTEKE
V divjino.pdf
ISBN
2829650093789

OPIS

Erin Hunter je psevdonim štirih avtoric (Kate Cary, Cherith Baldry, Victoria Holmes in Tui Sutherland), ki skupaj ustvarjajo svetovno uspešnico, serijo Bojevniki, ki šteje že več kot dvajset knjig. Serija bo pritegnila vse ljubitelje fantazije, ki imajo v glavnih vlogah radi živali, tako kot je to, denimo, v romanu Vodovnikova vesina, ki smo ga pred več kot dvajsetimi leti dobili v odličnem Gradišnikovem prevodu. Če so tam kraljevali kunci, bomo tokrat spremljali divje mačke, razdeljene v štiri klane (Klan groma, Klan senc, Klan vetra in Klan reke), ki že generacije, v skladu s starodavnimi zakoni, živijo v tihem a skrivnostnem gozdu. Njihovo življenje je mirno in spoštujejo pravice drugih. V zadnjem času pa člane klanov začenja grabiti nemir, saj mnogi bojevniki skrivnostno umirajo in v zraku visi nekaj mučnega, grozečega. Nekega dne se v gozdu pojavi majhen hišni muc, ki mu je usoda namenila, da lahko postane najmogočnejši med bojevniki … Lahkotno, a razburljivo branje. 

Divjina, živali, tropske plaže, deževni gozdovi. Zimske, prvomajske in ... V divjino.

Če je fotografiranje lepot narave vaša strast, boste potrebovali objektiv, s katerim se z varne razdalje lahko dovolj približate, da ujamete vsako podrobnost. Z zmogljivimi objektivi NIKKOR, zasnovanimi za ljubitelje narave, naredite ostre posnetke medvedov na lovu ali ptic med počitkom, ne da bi jih pri tem motili. V 96.

POVEZANE KNJIGE