Umetnost vojne

Umetnost vojne - Sun Cu | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sun Cu
DIMENZIJA
11,4 MB
IME DATOTEKE
Umetnost vojne.pdf
ISBN
3136952046525

OPIS

Temeljna klasična staro kitajska šola za stratege in prince, vladarje in generale že več kot dve tisočletji navdihuje azijske politike in bojevnike, v našem stoletju pa tudi zahodne poslovneže. Sun Cujev priročnik je najcelovitejša študija teorije in prakse spora, ki temelji na taoističnem prepričanju, da je prava umetnost vojne dejansko umetnost ohranjanja miru. Celovitost in modrost te knjige bosta koristili tudi miroljubnim, saj njen nauk o strategiji pripomore k skladnejšemu sožitju brez sporov. Umetnost vojne je mednarodna uspešnica, ki jo z velikim zanimanjem prebiramo tudi Slovenci - o čemer priča tudi dejstvo, da je to že druga slovenska izdaja.

Titanik (1997 ... Umetnost vojne (孫子兵法) je edino delo Sundzija. V njem so opisane strategije, ki še dandanes vplivajo na vojskovanje, med njimi največ takih, ki poudarjajo pomen morale in oskrbe na vojnem pohodu.

Cena 16,95 EUR Klubska cena: 13,55 EUR Izdelek je na zalogi. Preverite zalogo po klubskih centrih > UMETNOST vojne.

POVEZANE KNJIGE