Svet brez nas

Svet brez nas - Alan Weisman | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alan Weisman
DIMENZIJA
11,94 MB
IME DATOTEKE
Svet brez nas.pdf
ISBN
4062593388869

OPIS

Si lahko predstavljate svet brez kemije? ... Ekologi brez meja se zavzemajo za svet brez odpadkov, kar skušajo doseči z ozaveščanjem, aktivacijo, predvsempa s povezovanjem posameznikov, odločevalcev in organizacij. »Ves čas sodelujemo z različnimi sektorji, mi se res ne zapiramo, verjamemo v to, da je treba sodelovati, včasih tudi s tistimi, s katerimi se na videz zdi, da ne gre. Mariborski Rdeči križ je za družino Kranjc, ki je po nedeljskem požaru ostala brez vsega imetja, odprl transakcijski račun, prek katerega ji lahko vsak od nas pomaga po svojih najboljših močeh.

Vsi vaši podatki so tajni in jih hranimo skladno s pogoji. Če potrebujete pomoč, nam lahko pišete tukaj: Po prvem delu Stebri zemlje je izšel še drugi del Svet brez konca - oba v dveh delih.

POVEZANE KNJIGE