Škatla brez kože, lebdeča

Škatla brez kože, lebdeča - Eva Petrič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eva Petrič
DIMENZIJA
6,96 MB
IME DATOTEKE
Škatla brez kože, lebdeča.pdf
ISBN
7182840450160

OPIS

Tretje leposlovno delo (po pesniški zbirki je v tem letu izdala še roman Vsi so jedli suši) vsestranske ustvarjalke – tudi avtorice fotografije na naslovnici – določata preprosta in razmeroma predvidljiva zgodba in razgibana pripovedna struktura. Že v uvodu nas tako Petričeva seznani s kasto petih pripovedovalcev, od katerih ima vsak svojo pisavo in svoj specifičen horizont, čeprav se slednji redko prepletajo. Skozi seštevek pripovedovalcev sledimo zgodbi novinarke in fotografinje Laure, ki zboli za levkemijo in v iskanju polbrata, ki bi ji daroval kostni mozeg, odpotuje v Argentino. Izrazito čustveno nabita in pogosto nerealistična zgodba spominja na televizijsko romanco, tu in tam pa jo popestrita navezava na aktualno mednarodno politično dogajanje in izviren psihološki oris glavne junakinje.

Sestavlja jo piškotno dno, krema iz vaniljevega pudinga in kisle smetane, svežino pa ji dajo borovnice. Če imate radi sladice z mileramo, potem vam bo všeč tudi ta torta, saj je narejena naRead more. Najbolj objektivne in verodostojne informacije iz Slovenije in sveta, novice s področja kulture, športa in zabave.

Datum izida 2013-11 ... Prodam knjigo Škatla brez kože, lebdeča. Avtor: Eva Petrič.

POVEZANE KNJIGE