Privlačna Slovenija / Slovenia Attracts

Privlačna Slovenija / Slovenia Attracts - Marjan Bradeško | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Bradeško
DIMENZIJA
11,46 MB
IME DATOTEKE
Privlačna Slovenija / Slovenia Attracts.pdf
ISBN
5706505441294

OPIS

Knjiga Privlačna Slovenija avtorja Marjana Bradeška želi raziskovalce Slovenije na kar se da zgoščen in slikovit način opozoriti na lepote, ki jih ne smejo spregledati. Takole piše na zadnji strani knjige, na cvetoči fotografiji mediteranskega rastlinja ... Ljubljana - Slovenija postaja naložbeno vse bolj privlačna za nemška podjetja.

Janez Kepic Kern, lastnik in urednik portala SLOVENIANA 041 559 589 [email protected] Ker ob svojem delu Marjan Bradeško tudi veliko potuje in planinari (že vrsto let je tudi sourednik gorniške revije Planinski vestnik), je doslej objavil že dve knjigi o skritih koncih in manj znanih poteh po Sloveniji: Privlačna Slovenija/Slovenia Attracts in Konec tedna na izlet. Marjan Bradeško v svojih knjigah in številnih člankih ... Založba Kmečki glas Marjan Bradeško: Privlačna Slovenija/Slovenia Attracts Dvojezična knjiga prinaša veliko slovenskih zanimivosti in še več lepih fotografij.

POVEZANE KNJIGE