Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše

Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše - Nataša Briški | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Briški
DIMENZIJA
11,95 MB
IME DATOTEKE
Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše.pdf
ISBN
7256965843562

OPIS

Naš poslovni uspeh temelji na znanju, idejah in zavzetosti zaposlenih. V času, v katerem so spremembe edina stalnica, se zavedamo, da so naši sodelavci naš največji kapital. Cena rušitvenih del povprečne, enodružinske hiše je odvisna od marsikaterih dejavnikov.

Kakšne in kako prelomne spremembe bo v politiko Bele hiše vnesel nov predsedniški obraz? Kaj volilni izid pove o ameriški družbi, o starih in novih elitah, demokratičnih vrednotah in tudi o vlogi žensk v eni najbolj dominantnih sil sveta? Koliko svetovne, evropske in lastne prihodnosti lahko razberemo iz ameriške ... Vsi izvajalci s področja Prenova hiše v kraju Poljčane, obrtniki za adaptacijo hiše na ključ z izkušnjami in referencami. Dober izvajalec za prenovo hiše se bo našel tudi za vas. Iz Združenih držav Amerike je kot dopisnica poročala tudi za BBC World Report (2005 - 2006).

POVEZANE KNJIGE