Porednica Pika

Porednica Pika - Jane Devlin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Devlin
DIMENZIJA
12,50 MB
IME DATOTEKE
Porednica Pika.pdf
ISBN
7259980389372

OPIS

Sodobna zgodba o malce predni Piki, ki ne pospravlja svoje sobe, prav nič ne uboga in je tako zelo poredna, da se nihče ne sme igrati z njo...Pika postane zelo pridna, tako zelo, da prejme priznanje za najbolj pridnega otroka v državi, vendar se jo vseeno vsi izogibajo, dokler na podelitvi ne ušpiči nekaj navihanega in dobi cel kup prijateljev... 

30-31. Zunanje povezave ... Izberite visokokakovostno otroško opremo ter zagotovite svojemu najmlajšemu družinskemu članu brezskrbno in udobno otroštvo.

Njen oče je bil mornar in imenoval se je Efraim Nogavička. On je kupil to hišico, da bi v njej živel na stara leta, ko se vrne z morskih potovanj. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] PIKAPOLONICA SLOVENSKA BISTRICA na zemljevidu najdi.si.

POVEZANE KNJIGE