Pokapuška

Pokapuška - Hugh Laurie | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hugh Laurie
DIMENZIJA
10,98 MB
IME DATOTEKE
Pokapuška.pdf
ISBN
8208423024550

OPIS

Knjižni prvenec Hugha Laurieja, ki ga bolje poznamo kot dr. Housa iz televizijske serije Zdravnikova vest, je domiseln, napet, predvsem pa zelo zabaven triler, ki je tako kul kot dr. House, tako prodoren kot njegove modre oči, in oster kot njegove diagnoze.Ko Thomasu Langu, nekdanjemu pripadniku škotske garde, sicer pa prav simpatičnemu tipu, ponudijo zajeten kupček denarja, da bi ubil ameriškega poslovneža, se odloči, da bo svojo žrtev raje posvaril – toda dobro dejanje se mu maščuje. Že čez nekaj ur Lang mlati nekoga po glavi s kipcem Bude, se zaplete z mednarodno mrežo pokvarjenih milijarderjev in fatalk, medtem pa poskuša rešiti lepotico ... in za povrh preprečiti svetovno katastrofo.

Na drugi roman z delovnim naslovom Paper Soldiers pa bo... Roman Pokapuška sodi med zabavne trilerje Večkrat nagrajeni igralec se posveča še režiji in glasbi Roman Pokapuška (The Gun Seller), ki žanrsko sodi med "zabavne trilerje" in ima status uspešnice... In to v živo. Še posebej, če ste Laureiejev večplastni talent odkrivali tudi med branjem njegovega duhovito sarkastičnega romana Pokapuška. Pokapuška Hugh Laurie 24,90 €.

hugh laurie: pokapuška. 23a. Hugh Laurie, Pokapuška IC = 3 eur. Pokapuška - od Hugh Laurija, alias.

POVEZANE KNJIGE