Pijevo življenje

Pijevo življenje - Yann Martel | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yann Martel
DIMENZIJA
11,43 MB
IME DATOTEKE
Pijevo življenje.pdf
ISBN
2475979644874

OPIS

Mednarodna uspešnica je pripoved o nenavadnem dečku z imenom Pi, sinu lastnika živalskega vrta, ki ve vse o živalih in je hkrati iskren pripadnik treh različnih veroizpovedi.Ko s starši in prebivalci družinskega živalskega vrta potujejo v Kanado, doživijo brodolom in deček se znajde v reševalnem čolnu sam - z velikim bengalskim tigrom. Začne se 227 dni trajajoča, naporna in slikovita robinzonada, v katero mora fant vpreči vse svoje znanje in iznajdljivost. Knjiga je opremljena s čudovitimi ilustracijami Tomislava Trojanca.

Ko s starši potuje v Kanado, doživi brodolom in se znajde v reševalnem čolnu sam - z velikim bengalskim tigrom. Ob koncu leta je v slovenske kinodvorane prišel eden najboljših filmov z letnico 2012 - Pijevo življenje. Vsebina: Pijevo življenje je priredba istoimenskega romana, danes knjižne uspešnice kanadskega avtorja Yanna Martela, ki pripoveduje o dečku z imenom Pi, sinu lastnika živalskega vrta, ki ve vse o živalih in je hkrati iskren pripadnik treh različnih veroizpovedi. Ko s starši in prebivalci družinskega živalskega vrta potujejo v Kanado ... Zakaj se registrirati? Registrirani uporabniki lahko ustvare svojo skupino tv kanalov, uporabljajp opomnik, sodelojejo v nagradnih igrah in forumih, ocenjujo filme, nanizanke in oddaje, pošiljajo zasebnih sporočil itd .. Režiser Ang Lee (Brokeback Mountain, Crouching Tiger, Hidden Dragon) je s Pijevim življenjem ustvaril naravnost revolucionaren film o mladeniču, ki preživi katastrofo na morju in se poda na epsko popotovanje, polno pustolovščin in odkritij.

Ko s starši potuje v Kanado, doživi brodolom in se znajde v reševalnem čolnu sam - z velikim bengalskim tigrom. Pijevo življenje je pripoved o dečku, sinu lastnika živalskega vrta, ki ve vse o živalih in je obenem iskren pripadnik treh različnih veroizpovedi. Ko s starši potuje v Kanado, doživi brodolom in se znajde v reševalnem čolnu sam - z velikim bengalskim tigrom. Ob koncu leta je v slovenske kinodvorane prišel eden najboljših filmov z letnico 2012 - Pijevo življenje. Vsebina: Pijevo življenje je priredba istoimenskega romana, danes knjižne uspešnice kanadskega avtorja Yanna Martela, ki pripoveduje o dečku z imenom Pi, sinu lastnika živalskega vrta, ki ve vse o živalih in je hkrati iskren pripadnik treh različnih veroizpovedi.

POVEZANE KNJIGE