Nižji angeli

Nižji angeli - Antoine Volodine | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antoine Volodine
DIMENZIJA
5,66 MB
IME DATOTEKE
Nižji angeli.pdf
ISBN
7429825486522

OPIS

Francoski pisatelj ruskih korenin se prvič predstavlja v slovenskem jeziku z delom, ki spodkopava bralčeva pričakovanja in okvire literarno verjetnega. V knjigi slika temačno vizijo postkataklizmične­ga sveta, v katerem pa se stari sistem – kapitalizem – počasi spet postavlja na noge. Temu nasprotuje skupina nesmrtnih vešč, ki v življenje prikliče vnuka, da bi ga zatrl. Ko slednji namesto tega podleže njegovi privlačnosti, ga čaka kazen. Da bi jo odložil, vsak dan pove eno »povedko« oziroma pesem v prozi. Temačna vizija morebitne prihodnosti.

Antoine Volodine je zelo izjemen avtor, tudi po svoji uporabi jezika in celotnem univerzumu, ki ga gradi, dograjuje in širi. Poskuša ustvarjati vtis, da svoja dela prevaja. Angeli obstajajo!So visoka duhovna bitja sila lahko in hitro vibracijo, zato večini ljudem niso vidni, a to ne pomeni, da ne obstajajo.

Načela zasebnosti na mimovrste.com. Mimovrste.com po vaši meri.

POVEZANE KNJIGE