Na robu mesta, v središču sveta

Na robu mesta, v središču sveta - Jana Drašler | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Drašler
DIMENZIJA
3,15 MB
IME DATOTEKE
Na robu mesta, v središču sveta.pdf
ISBN
5092261477815

OPIS

To je bil župan Saša Arsenovič prisiljen sklicati na pobudo skupine mestnih svetnikov in civilne iniciative, ki ... Turistični biser svetovnih razsežnosti na robu Triglavskega narodnega parka je bil med nominiranci za sedem novih čudes sveta. Odlikujejo ga blago, zdravilno podnebje in termalni vrelci jezerske vode.

Ko so najpogumnejši Trumpovi podporniki konec tedna odšli na Times Square v središču mesta, je hitro prišlo do ne preveč prijaznih soočenj z večinoma zelo liberalnimi meščani, nato so izbruhnili protiprotesti. »V ravnici, ali v neskončni ravnini, je človek vedno na robu in hkrati v središču sveta, ki se zanj odpira na vse strani, edina gotovost je horizont, kjer se stikata brezdanjost in končnost.« S temi besedami povzema svoje doživljanje prekmurskih širjav pisatelj Dušan Šarotar. Eno izmed svojih doživljanj. Blago je navadno dostavljeno v 2.

POVEZANE KNJIGE