Modrooki deček

Modrooki deček - Joanne Harris | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joanne Harris
DIMENZIJA
4,3 MB
IME DATOTEKE
Modrooki deček.pdf
ISBN
8256632167355

OPIS

Leta 2006 je v televizijski drami After Thomas doživel svoj filmski prvenec, leto pozneje pa manjšo vlogo dobil tudi v simpatičnem britanskem ... Modrooki deček se ne more razdajati drugim, vsaj v svetu iz mesa in krvi ne, zato se razkriva le prek spletne identitete. Skozi njegovo zgodbo, ki vas bo pretresla do kosti, boste spoznali, da ne obstaja nihče, ki bi bil vedno iskren v svojem prikazovanju pred drugimi, številni pa lažejo celo sami sebi. Modrooki deček (Blueeyedboy) Joanne Harris - 1 ocena.

S prepoznavno grafično podobo se je leta 1984 z zmago v svojem razredu tega relija zapisal med nesmrtne, zdaj pa so pri Porscheju poskrbeli, da je za volan sedla še ene legenda − Walter Röhrl. Modrooki deček se ne more razdajati drugim, vsaj v svetu iz mesa in krvi ne, zato se razkriva le prek spletne identitete. Skozi njegovo zgodbo, ki vas bo pretresla do kosti, boste spoznali, da ne obstaja nihče, ki bi bil vedno iskren v svojem prikazovanju pred drugimi, številni pa lažejo celo sami sebi. Nagrado za mladega avtorja do 18 let je prejel Nik Bertoncelj za fotografijo Modrooki deček .

POVEZANE KNJIGE