Medicina v primežu podkupnin

Medicina v primežu podkupnin - Hans Weiss | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hans Weiss
DIMENZIJA
9,56 MB
IME DATOTEKE
Medicina v primežu podkupnin.pdf
ISBN
7294430388089

OPIS

Za te je značilno, da se prisesajo na gostitelja in živijo na njegov račun ter ga tako počasi izčrpavajo. V najhujših primerih, če zdravljenje ni pravočasno, lahko paraziti gostitelja tako izčrpajo, da ta tudi umre in s tem se življenjska pot zajedalca konča. Weiss, Hans(2009): Medicina v primežu podkupnin, Tržič: Učila Williams, C.

2009 ob 18h v dvorani Gustaf (KC Pekarna, Maribor) Letos je pri nas izšla knjiga z naslovom »Resnica o farmacevtskih podjetjih«, predavateljice na katedri za socialno medicino harvardske medicinske fakultete in nekdanje odgovorne urednice prestižnega »New England Journal of Medicine«, Marcie Angelli. V knjigi Medicina v primežu podkupnin je avtor Hans Weiss nanizal vrsto nezakonitosti, ki si jih je ta britanski farmacevtski gigant privoščil v zadnjih letih. Navedli bomo samo nekatere, citiram: »Prevara v velikem slogu: Marca 1997 je bilo podjetje Smith Kline Beecham Clinical Laboratories (predhodnik koncerna GSK) po razsodbi nekega ... Medicina v primežu podkupnin.

POVEZANE KNJIGE