Lastovke iz Kabula

Lastovke iz Kabula - Yasmina Khadra | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yasmina Khadra
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Lastovke iz Kabula.pdf
ISBN
6435630453645

OPIS

Mlada Mohsen in Zunaira sta zaljubljena in kljub vsakodnevnemu nasilju hočeta verjeti v boljši jutri. Lastovke iz Kabula - Cinemax ... Med režimom Talibanov sta oba ostala brez službe pravnice in univerzitetnega profesorja in se zdaj težko prebijata iz dneva v dan.

Ko mali Jakob ostane sam doma, na svoje veliko presenečenje - no, na svojo veliko grozo - ugotovi, da bodo v parku, ki se razteza v predmestju Rige, postavili nebotičnik, ki bo kakopak vse spremenil. Ljudje se bodo odselili, kapital bo vse preoral in prekopal (okej, "renoviral" in "izboljšal"), skupnosti, v ... Alžirski pisatelj Mohammed Mouleddehoua je pod psevdonimom Yasmina Khadra objavil trilogijo Lastovke iz kabula, Napad in Bagdadske sirene, s katero je zaslovel po vsem svetu.

POVEZANE KNJIGE