Kraljestvo miru

Kraljestvo miru - Darinka Kobal | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Kobal
DIMENZIJA
3,21 MB
IME DATOTEKE
Kraljestvo miru.pdf
ISBN
7962482207397

OPIS

Krava in medvedka se bosta skupaj pasli, njuni mladiči bodo skupaj ležali. in lev bo jedel slamo kakor govedo. Knjiga za tolažbo Kraljestvo miru Nova knjiga Darinke Kobal, ki bo v pomoč in tolažbo otrokom, k … Knjiga za tolažbo Kraljestvo miru Nova knjiga Darinke Kobal, ki bo v pomoč in tolažbo otrokom, katerih starši se razhajajo.

V Psalmu 72:7 je zapisana obljuba: »Miru bo v obilju.« Toda kdaj bo Božje kraljestvo zavladalo nad zemljo? Spremembe v sončnem sistemu in na zemlji. Bližajoči se končni čas - Evolucijska pot človeštva in Zemlje do svetlobne snovnsti - Kraljestvo miru - Zadnji satanov vzpon - Božji Bodi: Razkroj vsega grobosnovnega - Božanska modrost pripravlja Kristusov ponovni prihod - Kristusov prihod, največji dogodek.

POVEZANE KNJIGE