Biseri pod snegom

Biseri pod snegom - Dušan Jelinčič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Dušan Jelinčič
Biseri pod snegom.pdf

pomemben prispevek k tukajšnji gorniški literaturi.-Igor Bratož, Delo Domov > Vse knjige > Šport in zdravje > Gorništvo in alpinizem > Biseri pod snegom Biseri pod snegom Dušan Jelinčič ... Bralci Primorskega dnevnika bodo v poletnem času lahko podoživljali vzpon na najvišji vrh na svetu, Everest, kamor se je leta 1990 - kmalu bo minilo trideset let - na pobudo Slovenskega planinskega društva Trst podala mednarodna odprava Alpe Adria. Prihodnjo soboto bomo namreč začeli objavljati besedilo knjige Dušana Jelinčiča Biseri pod snegom z originalnimi himalajskimi posnetki ... Biseri pod snegom V romanu Jelinčič opisuje štirinajstčlansko mednarodno odpravo Alpe Adria na Everest, ki jo je leta 1990 organiziralo Slovensko planinsko društvo Trst.

Številčenje. letnik 29, številka 1. Domov > Vse knjige > Šport in zdravje > Gorništvo in alpinizem > Biseri pod snegom Biseri pod snegom Dušan Jelinčič ... Dušan Jelinčič: Biseri pod snegom.