Srečni kar tako

Srečni kar tako - Carol Klein, Marci Shimoff | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carol Klein, Marci Shimoff
DIMENZIJA
4,60 MB
IME DATOTEKE
Srečni kar tako.pdf
ISBN
5706743217563

OPIS

Pisanje dr. Seligmana je stvarno, akademsko. Zato pa o istih rečeh pišeta strastno in slastno avtorici svetovne uspešnice Srečni kar tako. Upoštevajoč dognanja sodobne znanosti o možganih, najnovejša odkritja pozitivne psihologije in analize življenja stotih anketiranih zares srečnih ljudi ponujata imenitne zgodbe, ki navdihujejo in spodbujajo, da je mogoče. Mogoče je živeti smiselno, izpolnjeno, srečno in radostno! Opredelita sedem korakov do pristne notranje sreče in ponujata veliko vprašalnikov, tehnik in vaj, ki nas osredotočajo na osebnostno moč, um, srce, telo, dušo, občutke in odnose. Knjigo je vredno brati počasi in pozorno ter z avtoricama potovati tja, kjer je sreča doma. Njen dom ni v drugih ljudeh, stvareh, krajih, v prijaznih okoliščinah, ki si jih želimo. Sreča domuje na edinem možnem prostoru zanjo – v nas samih. Ko jo bomo znali poiskati v sebi, je ne bomo nikoli več izgubili. Postali bomo srečni kar tako. Je na tem svetu možno še kaj več?

Psi Knjiga PSI je psihološki roman, ki nam skozi zgodbe razlaga modrosti, notranje delovanje in psihološko stanje vsakega posameznika. 041 778 642 - naročila in pomoč (od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00) Košarica. Vaša košarica je prazna. II Srečni kar tako Prodam knjigo: Srečni kar tako - Marci Shimoff Cena: 15€ Ste lahko srečni kar tako? Ponedeljek, 12.

Vlagati boste morali v znanje, če boste ... Preveri, kako pogosto bi morala seksati, da ohranita vajino razmerje srečno in zdravo. Stavimo, da ni toliko, kot misliš! V znanstveno podkrepljeni knjigi Srečni do konca dni nas Paul Dolan, profesor in ekspert za kakovost bivanja, popelje po vrsti študij z različnih področij in z raznih koncev sveta, ki analizirajo tako kakovost življenja kot tudi neenakost in diskriminacijo, to pa mu je osnova za razkrinkavanje mitov, na katerih temelji naše dojemanje sreče. Vsak včasih potrebuje oddih, čas samo zase ter za vse, kar rad počne.

POVEZANE KNJIGE