Pojdi z mano

Pojdi z mano - Dušan Čater | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dušan Čater
DIMENZIJA
12,74 MB
IME DATOTEKE
Pojdi z mano.pdf
ISBN
2188724878521

OPIS

Sedeli so v temi, nič niso videli, niti meter pred sabo, naslonjeni na veliko skalo, se stiskali in zadrževali dih. Kot miške so bili. Prisluškovali so, napenjali ušesa. Drgetali so. Tišina. Grozna gozdna tišina. V daljavi se je oglašala sova. Huuh-huh! Črički so peli grozljivo pesem. Komaj slišno so dihali in se trudili, da ne bi šklopotali z zobmi. Prisluhnili so vsakemu šumu, če bi v njem zaznali nevarnost. In z ničemer niso hoteli izdati, kje so. Sekunde so se vlekle v neskončnost …Potem je za njihovim hrbtom, povsem blizu njih, počila veja. Nekdo je pohodil suho vejo.Krc!Dušan Čater, pisatelj in prevajalec, se je rodil v Celju leta 1968. Pojdi z mano je njegova četrta knjiga za otroke. S pisanjem za otroke in mladino je začel leta 1995, delu Peter Klepec pa sta sledila še Kralj Matjaž (1996) in Veronika Deseniška (1996). Svoje poglede na življenje slavnih medijskih osebnosti je objavil v štirih monografijah (Marilyn Monroe, Casanova, Oscar Wilde in The Doors), napisal pa je tudi štiri romane: Flash Royal (1994), Imitacija (1996), Resnični umori(1997), Patosi (1999) in Ata je spet pijan (2002, 2004). Živi in ustvarja v Ljubljani.

2 delitvi. Všeč mi je Komentiraj Share. Pojdi z mano.

Z ... Pojdi z mano je slovenski mladinski družbeni roman Dušana Čatra. Prvič je knjiga izšla leta 2008 v Novem mestu pri založbi GOGA.

POVEZANE KNJIGE